KRIJTVERF

Abbondanza krijtverf: topkwaliteit!

Abbondanza krijtverf is een ambachtelijk geproduceerde, watergedragen, poedermatte krijtverf en al jarenlang een van de populairste merken voor het verven van meubels, muren, houtwerk en allerlei creatieve en decoratieve verfeffecten.

Abbondanza krijtverf bevat extra krijt en hoogwaardige pigmenten en is daardoor van uitstekende kwaliteit en zuinig in gebruik. Desondanks is Abbondanza krijtverf heel bewust vriendelijk geprijsd.

De Abbondanza verfcollectie bestaat uit maar liefst 170 prachtige tinten. Dus wat jouw stijl ook is en welke trend zich ook voordoet, bij Abbondanza vind je altijd een kleur die helemaal bij jou en jouw woonsmaak past!

Alle 170 kleuren zijn overigens in zowel krijtverf als lak verkrijgbaar, zodat je je wanden, meubels, houtwerk en accessoires volledig op elkaar kunt afstemmen.

 

Krijtverf eigenschappen

Abbondanza krijtverf bevat zoals gezegd een hoger gehalte aan pigmenten dan andere verfsoorten. Het resultaat is een prachtig fluweelzacht mat effect, intense kleuren en dekkend resultaat. De krijtverf is ademend, poreus en vochtregulerend, wat een positief effect heeft op het woonklimaat. Dit alles maakt Abbondanza krijtverf heel geschikt voor het gebruik op muren, maar ook voor decoratieve verftechnieken zoals het doorschuren van verflagen en effecten met antiekwas, kalkwas of kleurwas

 

voor de volledige info en de complete catalogus :